Bijenpromotie

Bezoek aan de imker!

imker geeft uitleg tijdens excursie bedrijfsuitje rondleiding bij de inkerEen excursie bij de imker is gewoon superleuk! Of je nu advocaat bent of vuilnisman, interieurverzorger of directeur: het leven van de honingbij is voor iedereen interessant! Daarom ontvangen wij dan ook regelmatig groepen die onze imkerij komen bezoeken. Lijkt jou dit ook leuk om te doen? Lees dan snel verder!

Voor een superleuk uitje bij de imker ben je bij ons aan het juiste adres. Wij weten door onze jarenlange ervaring als geen ander hoe we u op boeiende wijze kennis kunnen laten maken met de prachtige wereld van bloemen, bijen, honing en imkeren. Dit doen we door u te vertellen, laten proeven en vooral ook te laten beleven.

We verzorgen graag een complete bijenexcursie voor groepen tot ca. 40 personen. Tijdens de excursie neemt de imker je mee in de wondere wereld van de honingbij. Er is veel ruimt tot interactie zodat we al jullie vragen over bloemen bijen kunnen beantwoorden.

Imkerij De Valksche Bijenhof is zeer goed bereikbaar. Vanaf de snelweg is het slechts een minuutje rijden en voor de deur, waar ook een breed fietspad loopt, stopt ook het openbaar vervoer. Natuurlijk is er voldoende ruimte om te parkeren (ook voor touringcars).

Specifieke informatie

Rondleidingen / excursies / workshops op onze imkerij worden voor ieder publiek weer net iets anders toegespitst. Voor de rondleiding of activiteit die het beste bij u past, kunt u hieronder hieronder een keuze maken:

Meer info bedrijfsuitje bij de imker >>

Meer info familie-uitje / bijen-excursie >>

Meer info educatie voor scholen >>

Meer info overige groepen / senioren >>


Overige promotie

Bijen promotie markten beurzen streekmarkt actie buitenbeurs

Naast bovengenoemde kunt u imkerij ook vragen voor:

  • Deelname aan markten en fairs
  • Deelname op beurzen
  • Bedrijfsactiviteiten
  • Lezingen met biologische raakvlakken
  • Lezingen voor imkerverenigingen
  • Gastlessen scholen
  • Overige