Bijenpromotie

Bedrijfs- of personeelsuitje bij de imker

"Het bezoek aan de imker was voor mij een echte eye-opener. Ongekend wat er allemaal nodig is voor een potje honing"

Rondleidingen voor groepen is een programma wat we in 2019 zijn gaan facilitairen voor familie- en bedrijfsuitjes. We hebben al naar volle tevredenheid verschillende groepen mogen ontvangen! Voor uw beeldvorming, zo'n rondleiding gaat als volgt:

Na een hartelijk welkom van de groep en als iedereen voorzien is van een bakje koffie of thee, zal de imker een allereerst een boeiende lezing geven over de wondere wereld van de honingbijen.

Tijdens deze boeiende lezing zult u merken dat we in het bedrijfsleven nog ontzettend veel kunnen leren van de honingbijen! Deze kleine insecten met hun minuscule hersentjes vertonen namelijk een verbluffend staaltje van efficiëntie en samenwerking!

Na de lezing volgt een pauze met koffie en een versnapering. De imker zal tijdens deze pauze individuele vragen kunnen beantwoorden.

De rondleiding

Bedrijfsuitje of personeelsuitje bij de imker

Na de pauze volgt de rondleiding over het bedrijf. Tijdens deze rondleiding word u meegenomen naar de bijen waar, als de omstandigheden het toe laten, een bijenkast geopend zal worden en de deelnemers een kijkje krijgen in de praktijk van het bijenleven.

Voor de mensen met lef: We geven een stuk raat door met eropzittende bijen. Verder komen alle andere werkzaamheden van de imker onder de aandacht, zoals het oogsten en verwerken van de honing.

Als laatste onderdeel is er een kleine proeverij van diverse producten uit ons assortiment, waarna er nog een mogelijkheid is van bezoek aan onze winkel.

Bovenstaand programma duurt 2,5 a 3 uur.
Aanvullend kunnen wij indien gewenst ook verzorgen:

  • Een BBQ of warm/koud buffet facilitairen op ons aangrenzende terrein
  • Honing proeverij 'De Luxe'. Maak kennis met 10 verschillende honingvarianten in combinatie met stokbrood en vanille-ijs
  • Workshop bijenwas kaars maken
  • Bij afronding van het programma een voor u gepersonaliseerd potje honing meegeven aan de medewerkers


Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, ik wil meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen

Programmakeuze


Extra opties


Wat is de som van 5 en 7?