Bijenproducten

Relatiegeschenk? Honing natuurlijk!

Honing weggeven doet het altijd goed. Het wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Daarom is honing ook een prachtig product om weg te geven als relatiegeschenk. Met zo'n ambachtelijk geschenk maak je direct indrul op jouw relaties!

Wij verpakken de ambachtelijke honing in stijlvolle glazen potjes met een dito etiket. In deze relatiegeschenkpotjes zit een inhoud van ca. 125 gram honing. Zoals op de foto's te zien is, is het een bijzonder sierlijk glaswerk.

tl_files/Foto's galerij/Tekstfoto's/Relatie-geschenk-met-honing-duurzaam-ambachtelijk-imker.jpg

De honingpotjes die we voor u als relatiegeschenk klaar maken sluiten we geheel naar uw keuze af met een witte of gouden deksel. Op de bovenzijde van de deksel kunnen we uw personalisatie maken, zodat uw reclame of boodschap meteen lekker goed opvalt!

Honing in deze potjes worden dan ook veel gebruikt als waardevolle aanvulling in pakketjes en kerstpakketen. Ook is het een heel goed idee om ze uw klanten te geven als blijk van waardering voor goede samenwerking en/of vertrouwen in het afgelopen jaar.

Streekhoning geschenk

Afmeting: 5 x 5 x 5 cm

Gewicht: 0,130 kg

Kleurstelling eigen logo: Full colour

Kleurmogelijkheden basis: 6
 
 
Prijzen en meer info: Offerte aanvrage >>
 
Bekijk ook:

Persoonlijk etiket op uw honing relatiegeschenk

Doordat wij etiketten zelf ontwerpen en printen, is het mogelijk om uw potjes te bestellen met daarop uw eigen logo of boodschap. Geheel in Full Colour en in het gewenste aantal. 

Neem contact op met de specialist om de mogelijkheden door te nemen:

Offerte aanvragen >>