Ondersstaand een lijst met bedrijven waar onze honing verkocht wordt. Door op het logo te klikken komt u automatisch op de website van die bedrijven.

logo smikkels

Barneveld ~Sinds 2014 zijn wij te vinden in het centrum van Barneveld. En sinds dien hebben we met plezier voorzien in snoep en cadeau’ s. Maar dat is niet het enige wat wij bieden. Wij bieden kwaliteitssnoep, echte Italiaanse chocolade en bonbons en Frozen yoghurt. Daarnaast vind je bij ons altijd het juiste cadeau voor de juiste gelegenheid!
Denk bijvoorbeeld aan: Vaderdag, Moederdag, Valentijn of gewoon een verjaardagscadeau? Het is allemaal mogelijk! Wij graveren ook op glas en hout waardoor het cadeau extra persoonlijk wordt! Benieuwd wat er verder allemaal te vinden is in onze winkel? Bekijk onze video of kom gezellig eens langs!

tl_files/Foto's galerij/paradiso.png

Barneveld ~ Boerderij ’t Paradijs is een veelzijdig agrarisch bedrijf in Barneveld. Op een schitterende locatie bieden we als zorgboerderij een fijne plek voor mensen van alle leeftijden die een dagopvang of dagbesteding zoeken. Een plek om tot rust te komen en om talenten te (her)ontdekken. In onze boerderijwinkel kunt u terecht voor een ruim assortiment aan biologische producten, vers van het land en van eigen slacht. Tevens zijn wij een verkooppunt van bijenproducten van De Valksche Bijenhof en bieden deze honing ook aan via onze webshop!

tl_files/Foto's galerij/logogroot.jpg

Lunteren ~ ‘t Schuurtje is een plattelandswinkel in het buitengebied van Lunteren. Het assortiment bestaat vooral uit ambachtelijke producten, zoals oma ze vroeger al bereidde. Er worden ook Veluwse streekproducten verkocht. U kunt er ook terecht om even uit te rusten tijdens een fiets- of wandeltocht!

tl_files/Foto's galerij/Afbeelding 19.png

Naarden ~B ij binnenkomst ziet u ons meteen! Winkel Puur Genieten ligt net voorbij de ingang aan de linkerkant. We bieden een gevarieerd assortiment artikelen aan: naast de dagelijkse (biologische) boodschappen vindt u hier ook groenten, kruiden en fruit uit de eigen moestuin, vanaf volgend jaar ook bloemen uit onze bloementuin en niet te vergeten unieke cadeauartikelen. Heerlijke olijfolie uit Italië bijvoorbeeld.
Bovendien willen we u de mogelijkheid bieden om bij onze winkel alles te bestellen wat u nodig heeft, of het nu gaat om vers vlees of seizoengebonden groenten – alles biologisch natuurlijk - of producten die u zou willen aanschaffen vanwege allergieën of diëten. Alles kan. Laat het ons weten!

Home

Terschuur ~ De biologische boerderij Mts. de Vries-Rijlaarsdam, BIOHOF ligt aan de rand van de Veluwe, midden in de Gelderse Vallei. Op een schitterende plek vlakbij "Het Paradijs" en met uitzicht op de oude korenmolen "den Olden Florus". In het gezellige winkeltje verkopen ze oa.: Biologische wijn, aardappelen, rosé kalfsvlees kaarsen en zeep op honingbasis. Maar ook voor Nederlandse (streek)honing van De Valksche Bijenhof kunt u hier terecht.

Hoeve Landlust - Aan de rand van het agrarische dorp Ederveen is Hoeve Landlust gevestigd. Langs de rijksweg tussen Veenendaal en Ede vindt u de tuinen met bijbehorende winkel! De winkel bied meer dan alleen zelf geproduceerde producten. Wij hebben een aanvullend sortiment met veel lekkere dingen. Zoals de heerlijke pure producten van smaakgeheimen, En het lekkerste fruit van teler Herman? Veel streekproducten zoals honing en streekbier zijn vaste onderdelen van het sortiment. Kom snel langs en bekijk wat we allemaal hebben!

Afbeeldingsresultaat voor suikertante lunteren

Lunteren ~  De Suikertante is een gezellig snoepwinkeltje in het centrum van Lunteren. In de winkel treft u o.a. allerlei kwaliteitssnoep en luxe chokolade aan. De Suikertante is ook hèt adres voor unieke cadeautjes en pakketjes. U honing van De Valksche Bijenhof in zo'n pakketje laten verwerken. Ook hebben ze de unieke keelgelei in het assortiment!

 

Arnhem ~ Bakkerij Tom van Otterloo is een ambachtelijk bedrijf waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en geleerd. Het bedrijf bereidt en verkoopt vol passie via haar eigen winkels, smaakvol authentiek brood en aanverwante producten. Er is aandacht voor mens en milieu en in al haar activiteiten staat het ambachtelijk product en de klant centraal.