Bijenproducten

Keelgelei met honing bij verkoudheid

Keelgelei is een nieuw product dat door De Valksche Bijenhof is ontwikkeld, te gebruiken bij verkoudheid en keelproblemen. Het heeft een verzachtende werking en kan een positieve invloed hebben op de luchtwegen.

Nederlandse honing van onze eigen imkerij vormt de basis van het product. Omdat van honing zijn de gunstige effecten bij keelaandoeningen en verkoudheid al jarenlang beschreven een logische keuze. Voor de bereiding laten wij de honing gecontroleerd kristalliseren tot het een geleiachtige vorm aanneemt. Natuurlijk verhitten wij onze honing nooit zodat alle goede enzymen behouden blijven.

Eucalyptus, en andere etherische oliën

In de keelgelei verwerken wij ook krachtige etherische munt- hars- en Eucalyptusolie. Deze oliën zorgen ervoor dat de keelgelei een sterke en frisse smaak heeft.

Te gebruiken bij verkoudheid en luchtwegproblemen.

Met name van Eucalyptus is veel bekend van de invloed op de luchtwegen. Volgens diverse bronnen *) bestrijdt het bacteriën, virussen en schimmels. Ook is het slijmoplossend en heeft het een positieve invloed bij ophoesten van slijmen.

keelsiroop keelgelei bij verkoudheid met honing drop anijs eucalyptus kopen

Lekker met drop, anijs en kaneel

Honing wordt niet door iedereen lekker gevonden. Daarom is de keelgelei met drop (zoethoutwortelextract) en anijsolie een smaak gegeven die vrijwel iedereen lekker vindt. Bijkomend voordeel is dat van anijs en zoethoutwortelextracten eveneens een gunstige werking hebben op verkoudheid: versneld de reiniging en verzacht de keel. Voor het toevoegen van kaneel zijn eveneens veel medicinale eigenschappen **) toegeschreven.

Meer informatie vindt u hier:
*) De invloed van Eucalyptus op de luchtwegen >>
**) De Kracht van honing met kaneel >>
  De invloed van rauwe honing op verkoudheid >>

Het gebruik en dosering van keelgelei

Keelsiroop is een van de meest verkochte middelen tegen verkoudheid. Door het maken van een keelgelei hebben wij gekozen voor een dikkere variant van keelsiroop. Door de geleistructuur van het product is het langer in de keel aanwezig bij het doorslikken. Wij adviseren 1 tot 3 koffie- of theelepels per dag te gebruiken.

Doordat de keelgelei natuurlijk product is kan het gebeuren dat er na verloop van tijd ingrediënten naar de bodem uitvloeien. In dat geval even roeren voor gebruik.

keelgelei bij verkoudheid en keelpijn vervanger van siroop bevat drop anijs eucalyptus honing en kaneel

LET OP! Ondanks de veel beschreven medicinale werkingen van de inhoud is deze keelgelei geen vervanger van reguliere medicijnen en kan ook niet als medicijn genoemd worden.

Wilt u onze keelgelei kopen? Dat kan eenvoudig in onze webshop >> of bij een van de verkooppunten. Natuurlijk kunt u het ook in onze winkel afhalen. U bent van harte welkom binnne onze openingstijden. Klik hier>> voor het adres van onze winkel.