Bijenproducten

Keelgelei met honing bij verkoudheid

keelsiroop keelgelei bij verkoudheid met honing drop anijs eucalyptus kopen

Keelgelei is een uniek product dat door De Valksche Bijenhof is ontwikkeld, te gebruiken bij verkoudheid en keelproblemen. Het heeft een verzachtende werking en kan een positieve invloed hebben op de luchtwegen.

Nederlandse honing van onze eigen imkerij vormt de basis van deze Keelgelei. Van honing weten we al eeuwen dat het een positief effect heeft op het bestrijden van

verkoudheid. Voor de bereiding van Keelgelei laten wij echte honing gecontroleerd kristalliseren tot het een geleiachtige vorm aanneemt.

Keelsiroop met honing, eucalyptus, en andere etherische oliën

Natuurlijk verhitten wij onze honing nooit zodat alle waardevolle enzymen in de honing behouden blijven. Dit is een groot verschil met vrijwel alle soorten keelsiroop die u bij de drogist kunt kopen: de honing die daarin verwerkt is heeft vrijwel altijd een verhitting ondergaan.

In de keelgelei verwerken wij ook krachtige etherische oliën zoals munt- hars- anijs- en Eucalyptusolie. Deze oliën zorgen ervoor dat de keelgelei een sterke en frisse smaak heeft waardoor je vaak makkelijker kan ademhalen. 

Te gebruiken bij verkoudheid en luchtwegproblemen.

Met name van Eucalyptus is veel bekend van de invloed op de luchtwegen. Volgens diverse bronnen *) bestrijdt het bacteriën, virussen en schimmels. Ook is er een slijmoplossende werking beschreven en heeft het mogelijk een positieve invloed bij ophoesten van slijm.

Lekker met drop, anijs en kaneel

Honing wordt niet door iedereen lekker gevonden. Daarom is de keelgelei met drop (zoethoutwortelextract) en anijsolie een smaak gegeven die vrijwel iedereen lekker vindt. Bijkomend voordeel is dat van anijs en zoethoutwortelextracten eveneens een gunstige werking hebben op verkoudheid: het kan bijdragen aan een versnelde reiniging en verzachting in de keel. Voor het toevoegen van kaneel zijn eveneens veel goede eigenschappen **) toegeschreven.

Het gebruik en dosering van keelgelei

Keelsiroop met honing is een van de meest verkochte middelen tegen verkoudheid. Door het maken van een keelgelei hebben wij gekozen voor een dikkere variant van keelsiroop. Door de geleistructuur van het product is het langer in de keel aanwezig bij het doorslikken. Wij adviseren 1 tot 3 koffie- of theelepels per dag te gebruiken en deze te laten smelten in de mond. Over het algemeen geldt: hoe langer in de mond, hoe beter het resultaat.

Doordat de keelgelei natuurlijk product is kan het gebeuren dat er na verloop van tijd ingrediënten naar de bodem uitvloeien. In dat geval even roeren voor gebruik.

keelgelei bij verkoudheid en keelpijn vervanger van siroop bevat drop anijs eucalyptus honing en kaneel

LET OP! Ondanks de veel beschreven medicinale werkingen van de inhoud is deze keelgelei geen vervanger van reguliere medicijnen en kan ook niet als medicijn genoemd worden.

Wilt u onze keelgelei kopen? Dat kan eenvoudig door Keelgelei te bestellen in de webshop >> of bij een van de verkooppunten. Natuurlijk kunt u het ook in onze winkel afhalen. U bent van harte welkom binnne onze openingstijden. Klik hier>> voor het adres van onze winkel.

Meer informatie vindt u hier:
*) De invloed van Eucalyptus op de luchtwegen >>
**) De Kracht van honing met kaneel >>
  De invloed van rauwe honing op verkoudheid >>